teman2....

Sunday, August 29, 2010

my new spek

spek nih gi bt jumaat mlm sabtu...

sabtu mlm ahad tuh dh siap... simple je pun, nk try beli yg plastik tp aku pakai melurut je, budak fokus point tu ckp, aku kene pakai yg ada nose pad... heheheh
so... aku amik lah yg nih... sismple je, hrga pun ckup2 utk bajet raya... kire ngam la

asik cite psl mkn je...msti korang bosan kn... hehehheh


9 comments:

emy/mamasuri said...

wah seronok2 dah ada spek baru..

☆ lieya latif ☆ said...

ni kirenye spek raye la kan dana heheeheheh..... meriah gitu...cun wei...aku suke sebab simple jek gitu.....aku ni power byk tau dana....due2 mate 450....rimas kan jadi rabun nie...tapi nak buat camne....mak pasrah gituuuuu heheeheh

norhidana said...

emy- hehehhe... jnji tak sakit mata menengok cahaya lampu kete

lieya- hehehe tp dh pakai siap2 sblum raya heheh...
tinggi gk ko nyer kerabunan tuh ek... aku nih lak tak reti pakai lense cam org lain.. heheh

~~Ciklinn~~ said...

wah berspek baru... berwajah barulah ray ani nanti... akak pun ingat nak tuko spek ni.. tpai tak tau dah pesen camne...hihih

en_me said...

kalo xyah pakey spek lagi ngam kanns.. tau xper.. ehehe

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

spek rayaaaaa...
cun wei.....

norhidana said...

cik linn- heheh kalu tak kerana mata ini sakit time kene silau, idak le tukar kak,,, rugi2 time raya

en me- dana tak reti pakai lense... ahak2... itu pasal kene pakai spek

zanna- heheh nk wat camne... kerabunan memaksa

en_me said...

kak dana, maksud me kalo xyah pakey spek atau contact lens.. laser ghiteww.. memang ngam sbb me dah buat uoolss.. kahh

norhidana said...

me, camne nk membuatnyer tuh?
bt laser ke? camne cube cite skit...