teman2....

Sunday, August 22, 2010

menu buke pose sabtu 21hb ogos

ini lah dia, mee bandung ala dana...
ini lah pertama kali nyer aku msk beria sempena pose nih utk berbuke...
sbb ni lh pertama kalinyer edy balik berpose ngn aku, pastu kene tunggu lg 2minggu lg
itu pun time dh dkt2 nk balik raya kang...
sedih


3 comments:

lieya_latif said...

sedapnye dana..isi kemain meriah lagi haaaa....patutla ko masak beriya2, edy balik yeak.....gitu la kan kalo dok asing2 ni, bile balik sekali sekale tu, time tu laa kite excited nak masak kan dana....takpe2, aku paham, sebab aku pun penah dok jauh ngan laki aku....dlm setahun laa jugak.....seb baik ade rezeki aku kat putrajaya, dpt same2 ngan die....harap2 ko pun cam aku gak dana.......

mamasuri said...

baru jumaat hari tu sebut mee bandung kan..
ho ho ho..sedapnya...
untung edy..balik sekali sekala dana masak best2 ko...
lieya..aku tak nah rasa dok asing2 ngan laki aku..tp masa couple2 dulu dah rasa lah..hehee
sib baik aku dpt transer ke kl..kalu tak makan hati aku kat cameron highlands hari2...huhuhuhu

norhidana said...

lieya- hehheeh... itulah isi dia tak hingat, mkn ber2 tp msk cam ber5-6 hehehe...
time nih je semangat msk, time sorang2... kadang kurma pun cam dh sedap gile...

itulah beb, hrp2 cpt lah dpt duk sama

emy- heheheh itulah.... time dia ada je semangat, time sorang2 haram... ko rasa time couple, aku time couple time kawin sama je duk jauh