teman2....

Monday, August 16, 2010

apa lah nasib ku

salam korang...

pepagi isnin nih nk meluahkan rasa hati... pagi ke dh nk tgri pun
apa lah nasib aku nih malang... ada je aku jumpa customer yg problem...
thun lps ada sorang...takde duit nk byr baju mintak kurang2 dh bg kurang tp nk lg n lg, pastu last2 cite yg bukan2 psl aku, tahun nih pun ada sorang.... time bg baju ok cume time nk jumpa utk antar baju...
pelik mmg pelik, time nk antar baju beremel je, tp ntah apa silapnyer,,, aku pun tak tau
dia jenis manusia yg tak faham bahasa kot, aku ckp punya lah elok tp dia yg tak faham pastu melenting kt aku, mrh2... nsb lah aku ni jenis manusia yg cool,bile dh aku nk bg baju kt dia, call2 ngn aku beria last2 laki dia yg amik baju... hmmm... malu lah kot sbb dh slh faham or mmg pesen manusia pelik

harap2 ckup lah 2org jenis manusia yg nyusahkan aku... tak sanggup lg dah...

3 comments:

☆ lieya latif ☆ said...

sian ko dana...mmg gitu laaa nasib dan dugaan kalo meniaga ni dana...cam ko lagi laa kesihan...bersusah payah dah jahit manik yg leceh tu, lagi ade org demand mintak kurang...adoi...mmg tak patot tau......ingat senang ke nak jahit manik nieh...berpinau2 bijik mate kan....sabar yeak dana.......

emy/mamasuri said...

biasalah nah..
manusia kan...

norhidana said...

lieya- itulah lieya, aku jdkan teladan je... membuatkan aku jd lbh berhati2

emy- hmmmm itulah.. nsb lah aku tergolong dlm golongan penyabar... (kn mi kn...)