teman2....

Tuesday, July 6, 2010










jalan2 di i city shah alam seksyen 7... 26hb aritu...
gi sana pun dh kul11 lebih gitu lah sampai sana...
punya lah nk si tain n mim merasa ke sana... heheheh

4 comments:

emy/mamasuri said...

sonok mim ngan taim dpt g ict yek..
sebenarnya kakak dia yg excited nak g kan..
hehehe

norhidana said...

ahak2... fandai ko...
mmg betuil pun..
dr aritu aku ajak edy gi... tp tak gi gk
bile tain n mim ada, laju je dia

☆ lieya latif ☆ said...

lor aku tak tau ko ade blog laa dana...selalu kat fp jek...ok2 aku link blog ko ni nanti yeak hik hik hik......

aku nak gi gak i-city ni tapi ntah bile...dari ari ke ari....takpe laa, layan pic org yg pegi jek laaaa huhuhuhu

norhidana said...

lieya;
lama dh ada blog tp tak penah berupdate,
saja2 je nih... hehehhe

pegi jgn tak pegi i city nih... sonok