Wednesday, May 27, 2020

GAMBAR RAYA KAMI, SYAWAL 2020

Assalamualaikum semua,

Kejap je rasa dah masuk raya ke4, dan aku hampir terlupa nak update blog. Sakan beraya hhahahh walaupun cuma di rumah.

Terima kasih kawan-kawan untuk semua ucapan hari raya. Aku nak kongsikan gambar raya kami di pagi raya. Dengar lagu raya sayu, malam raya dengar takbir lagi sayu tapi bertahan lagi tak nangis. Tapi bila pagi raya video call dengan mak dan abah, masa minta maaf tak boleh tahan bercucuran airmata.

Jomla kita tengok gambar raya kami 3 beradik

Tema kami tahun ini hijau emereld

Baju tema family maktek

Susah betul nak suruh bergambar tengok depan si aiyan ni

Gambar raya kami sekeluarga

No 1, no 3 dan no 5


Bila di ajak welfie baru ecah suka..sebab nampak muka dia

Si bongsu yang kene beraya di perantauan


Gini lah cara kami ambil gambar ramai2 heheheh... 
Kalau mama papa kerja paksu la yang tengokkan aiyan sementara belum boleh balik U

Geng kamceng nih... 
Gambar family kat kampung mak abah adik no 2 dan no 4

gambar raya diaorang dengan atuk dan nenek


38 comments:

  1. Alhamdulillah. Masih dapat merasai suasana hari raya.

    ReplyDelete
  2. Selamat hari raya Dana dan keluarga... Maaf zahir batin..
    Kalau tak PKP...boleh raya rumah familu dana kat air baloi..
    Hahahha...

    ReplyDelete
    Replies
    1. maaf zahir batin jugak ye MY, itulah kalau tak PKP boleh la jenguk diaorang kat ayer baloi bagi pihak hehehe

      Delete
  3. ALHAMDULILLAH MERIAH SUASANA NORMA BARU

    ReplyDelete
  4. Sorang je adik lelaki ye. Bongsu pula tu.
    Selamat hari raya Aidilfitri. Nasib ada adik-adik teman. Kalau sorang je di perantauan mesti menangis.

    ReplyDelete
  5. cantiknya semu. warna hijau tu cantik. selamat hari raya dana

    ReplyDelete
  6. Selamat Hari Raya Aidilfitri Kak Dana! :)
    Meriah juga beraya dengan adik beradik hehe.

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih... itulah ada jugak ahli keluarga terdekat dapat sambut sama kan

      Delete
  7. selamat hari raya dana..nasibaik ada adik2 juga di kl dpt sama2 raya..mak abah kt kampung pn ada adik2 dana 2 org..tkde la sunyi kn walaupun raya thn ni tk dpt kumpul rmi2 tp tetap meriah dana sedondon bj hijau

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu kak... alhamdulillah ada jugak family terdekat kt sini, family kat kampung pun ada adik-adik juga tak la mak n abah sunyi

      Delete
  8. salam aidilfitri kak dana tuhh.. maaf zahir batin ye.. :p

    ReplyDelete
  9. Selamat hari raya maaf zahir batin

    ReplyDelete
  10. SALAM AIDILFITRI dari aida utk dana sekeluarga.
    kita sama ijau :)

    ada juga adik beradik beraya bersama, dana.
    aida di sini, sorang sorang.
    adik beradik aida. adik beradik asben. kebetulan semua kat lembah klang.
    diorang la beraya sakan berjumpa makan ramai2.
    sedih la jugak. tapi takpe. moga ada hikmah kami patuh perintah kerajaan ni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. alah-alah janganla sedih lak membacanya kak... alhamdulillah ada jugak sedara mara kt sini

      Delete
  11. suka warna tema keluarga dana dan maktek, nampak semua happy.

    ReplyDelete
    Replies
    1. kebetulan si maktek tu baju dia pakai masa adik iparnya kawin, itu dapat sedondon gak

      Delete
  12. selamat hari raya maaf zahir batin sis hidana. ramai ye warna hijau tahun ni. raya kat rumah bergambar kat rumah pun onzzz

    ReplyDelete
    Replies
    1. heheh terima kasih, itulah ramai pulak berbaju hijau emereld tahun ni

      Delete
  13. Salam aidilfitri..semuanya tetap meriah walaupun dlm pkpb alhmdllh

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih, alhamdulillah tetap meriah walaupun tak ramai

      Delete
  14. selamat hari raya kakkkkk! maaf zahir batin..
    sori lama xjalan2 sni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. mentang-mentang PKP dia pun senyap je yek...ddk rumah diam-diam, hhehehe

      Delete
  15. Salam Aidil Fitri. Maaf Zahir Batin. Seronok Dana ramai beraya sama. Kami raya berempat je Alhamdulillah tetap meriah.

    ReplyDelete
  16. Cantik.. emerald green. Selamat hariraya maaf zahir batin dari mama sekeluarga

    ReplyDelete
  17. Comel2 semua...akak pun raya tahun ni takde la sempurna sangat...biasa2 je..Blom lambat lagi rasanya akak nak ucapkan Selamat Hari Raya Maaf Zahir Batin buat Dana dan family..Ayyan tu happy betul...

    ReplyDelete
  18. nombor 5 tu yang tinggi melangit ke atau no. 1 & 3 yg rendang?? ahhaha

    ReplyDelete
  19. Tinggi betul yang no 5 tu.. Selamat Hari Raya Dana..

    ReplyDelete
  20. Selamat hari raya kak Dana. Tetap meriah raya akak..adik beradik beraya sama :)

    ReplyDelete
  21. menang berapapun di bayar
    ayo segera bergabung bersama kami di bandar365*com
    WA : +85587781483

    ReplyDelete
  22. Lawa pulak warna tema Raya Maktek tu...cool je. Raya 2020 mmg mencipta sejarahkan. Berbeza dengan Raya sebelum sebelum ni

    ReplyDelete

sila tinggalkan jejak,jangan memalu ye...