teman2....

Thursday, February 17, 2011

taman kecil en rohaidi

salam sume kwn2...

asik cite pasal tak sihat je kan, skrg nih mmg musim demam kn... begitu lah skrg nih kite digalakkan minum air banyak2...
aku takde cite sgt sambil2 kelemauan nih sbb skt kepala, tibe2 teringat tmn kaktus edy...
kaktus nih kami beli masa gi cameron aritu... aku tak minat tanam2 pokok nih tp edy yg beria2...

comel tak?aku tlg siram je

7 comments:

sahromnasrudin said...

assalamualaikum..first time ke blog ini..

folo blog ini

norhidana said...

sahrom- tq kerana jln2 ke blog saya...

sahromnasrudin said...

kaktus senang jaga kan..tak perlu siram selalu

☆ lieya latif ☆ said...

ohoooooooooooo ko letak dlm satu pasu terus yeak hihihi.....

senang bela kaktus ni, takyah siram selalu pun....aku suke letak kat opis...sejuk2 aircond tu lagi segar jek tgk ...

Monahiryanti said...

rajin laki ko menanam danah.. oh, jgn lupe follow blog aku ye.. nottylady.blogspot.com

NM02 said...

betul la.. skang ni asyik haus jek. ari ni puasa lak tu. harap dapat bertahan le.. insyaAllah.

eh yu, ai ada tag yu tau. sila join ye

norhidana said...

sahrom- ye betul2... tp kadang tak sabar bile dia nk besar

lieya- itulah tp yg aku pelik ada gk aku tnm letak kt ofis tp mati lak, mmg aku nyer tgn pns kot

mona- alah ni je yg dia tnm pun, ye ye nnti aku gi blog ko

k nieza- ye ye... nnti saya tgk, tq tag...