teman2....

Tuesday, September 13, 2011

gaya tido aiyan

as salam sume kwn2..

pe kabar?msti ramai lg yg sibuk ngn open house kn,thn ni gambar raya kureng skit, gambar hidngan di pagi raya pun blh lupe nk amik... abis tu sibuk melayan si aiyan nih... alahai
meh aku kongsi ngn korang aksi feveret aiyan time tido...

tido msti mulut bukak... syok

sile abaikan muke aku yg bolat n bejerawat tu

masa ni aiyan kecik lg baru 18hari

hehehe adik aku ckp dh mcm beruang koala 

Sunday, September 11, 2011

Selamat hari raya kwn2 juga ampun dan maaf












as salam sume kwn2...

maaf terlalu lama aku menghilangkan diri dr dunia blogging nih, dh lama sgt jugak tak blog walking blog kwn2... rindunyer kt korang.... sibuk melayan si kecik aiyan... kt fb aku bnyak skit update itu pun yg simple2 je... korang sume di harap2nyer sihat, raya2 ni msti asik pg open house je kan... ni aku kongsikan gambar aiyan
selamat hari raya maaf zahir dan batin ye kwn2