teman2....

Monday, November 29, 2010

idamanku jd milik ku akhirnya....

nk menayang nokia n8 yg aku beli sabtu lps... nyeh2... ingtkan nk kaler silver or black tp kedai tu ada kaler ijau je... kalu ikotkan mmg takmo tp takpe lah amik jelah... heheheh tp yg spoulnyer nk berfb tp kene tolak prepaid... ahak2 pdn muke...

al maklum kt umah aku kn 3g takde, laptop tu jd gajah putih jelah... tpaksa gi  mamak baru dpt berfb... ampeh tul lah celcom... edy pun dengki n sambar 1 black berry... 

BB bold edy...


Thursday, November 25, 2010

idaman ku... pujaan ku

a`salam sume...

sejak dua menjak nih dlm hati nk tukar je enpon nokia n82 aku nih... dia nyer skrin dh aduhai comot momot gile, terkelupas sana sini.... sampai naik malu nk tunjuk kt org...
skrg nih dh hati ku terpikat ngn nokia n8... mmg cun gile hrp2 dh ada lah kt kedai ...
tak sbr nk membeli n mentry enpon baru... (mcm lah duit dh ckup)

p/s; kredit kt lmn web nokia ye...


N8 nk gk aku yg ada no 8  




Tuesday, November 23, 2010

manik n aku





antara dsign yg membuat aku terdiam n lama terpikir blh atau tak aku bt... tp nsb lah hasilnyer... bt aku gembira
tp ini antara hasil manik tanpa sequin yg rumit...

Monday, November 22, 2010

roti prata n kari dging

salam korang...

maaf la lama beno aku tak mengupdate blog nih, fhm2 jelah kt umah aku skrg nih line 3g takde... yg ada edge itu pun lmbb gile... nk update blog mmg tak blh, pastu balik raya haji lak kt kg pun ada edge je mmg tak dpt lah... lg2 bizi bile kt kg hehehe (bz mkn)

gambar2 raya haji ada kt laptop tak sempat nk transfer kt pendrive.. lyn dulu gambar nih
smlm bt kari daging pastu tibe2 je rasa nk mkn ngn prata... so apa lg tanya resepi kt mak n bt sndiri
walaupun tak sdp mcm mak aku bt... tp jd lah jnji aku puas hati heheheh





kari daging+cendawan


selepas dh siap msk, walaupun rupe dia tak cun tp jnji dpt mkn

selepas di uli

Monday, November 15, 2010

ayam grill rosemary...







setelah berhari2 aku menengok di fb k amal.. terliur lantas tingin nk try.... jumaat mlm tuh balik keje aku pun msk, almaklum sbb edy ada kt umah baru syok msk kn...
msk nyer senang je...
1ekor ayam sederhana
3ulas bwg putih+rosemary kering+olive oil= tumbuk hingga hancur n lumur kt ayam
sedikit garam
masak dlm suhu 180 selama sejam atau lebih ikut pd ayam....

n mmg nyum2

Thursday, November 11, 2010

teringin sgt mkn cheese kek... akhirnya

ni kes semalam lah nih... dr ari isnin lg dh teringin2 nk mkn cheese kek.... selasa dh bunyi2 mlt aku nih...
sampaikan kwn baik ku pn emy pnt mendengarnyr....

semalam kn gomen dh gaji... apa lg tgri kuar g jusco alpha angle wangsamaju ke SR...
lega dpt pekena new york cheese ngn black forest... nyum2


Tuesday, November 9, 2010

baju dlm pembuatan... aduh npe lah skrg ni malaas sgt

baju customer dr terengganu,kain creep yg alahai harganya rasanyer mau lbh 500++..fesenn yg dimintak pun blh tahan... tgh menyiapkan ngn penuh kusyuk tp alahai kul11 je dh ngantuk camne nih

Thursday, November 4, 2010

my new shoe

salam sume..

setelah lama menghilangkn diri, di campur ngn kemalasan mlm ni baru rajin blik nk update..
nk tayang kasut baru, tak la baru sgt sbb dh pakai 1week... n this is my 1st 3inch heels yg aku penah pakai setelah hampir4-5years aku tak pakai heels setinggi nih... selalu aku akn amik 1@1 1/2 inch je... utk langkah keselamatan kn, tp sejak aku fallin in love ngn HP... aku baru berani pki heels yg agak tinggi....

walaupun dsign nyer simple tp selesa bile pakai..sbb tu aku kenan kot...