teman2....

Sunday, August 29, 2010

my new spek

spek nih gi bt jumaat mlm sabtu...

sabtu mlm ahad tuh dh siap... simple je pun, nk try beli yg plastik tp aku pakai melurut je, budak fokus point tu ckp, aku kene pakai yg ada nose pad... heheheh
so... aku amik lah yg nih... sismple je, hrga pun ckup2 utk bajet raya... kire ngam la

asik cite psl mkn je...msti korang bosan kn... hehehheh


Friday, August 27, 2010

berbuka pose di rumah k watie

ahad lps 22 ogos... k watie ajak dtg ke rumahnyer utk buke pose sama2... menu mmg best... nasi ujan pns,ayam msk merah (mmg sdp) acar, kuih2,n puding... yg hadir k ila, k sinchan n fren, juga kwn ofis k watie, aku juga edy... tq juga utk k ila kerna bluebery cheese yg sedap utk kek bday aku.... tq sume...




Tuesday, August 24, 2010

juadah berbuka



syahdu betul tiap kali berbuka sorang, kadang aku rasa kurma ngn air kosong pun dh ok... huhuhu
ini menu ptg nih... jd lah

Sunday, August 22, 2010

menu buke pose sabtu 21hb ogos

ini lah dia, mee bandung ala dana...
ini lah pertama kali nyer aku msk beria sempena pose nih utk berbuke...
sbb ni lh pertama kalinyer edy balik berpose ngn aku, pastu kene tunggu lg 2minggu lg
itu pun time dh dkt2 nk balik raya kang...
sedih


Tuesday, August 17, 2010

Monday, August 16, 2010

apa lah nasib ku

salam korang...

pepagi isnin nih nk meluahkan rasa hati... pagi ke dh nk tgri pun
apa lah nasib aku nih malang... ada je aku jumpa customer yg problem...
thun lps ada sorang...takde duit nk byr baju mintak kurang2 dh bg kurang tp nk lg n lg, pastu last2 cite yg bukan2 psl aku, tahun nih pun ada sorang.... time bg baju ok cume time nk jumpa utk antar baju...
pelik mmg pelik, time nk antar baju beremel je, tp ntah apa silapnyer,,, aku pun tak tau
dia jenis manusia yg tak faham bahasa kot, aku ckp punya lah elok tp dia yg tak faham pastu melenting kt aku, mrh2... nsb lah aku ni jenis manusia yg cool,bile dh aku nk bg baju kt dia, call2 ngn aku beria last2 laki dia yg amik baju... hmmm... malu lah kot sbb dh slh faham or mmg pesen manusia pelik

harap2 ckup lah 2org jenis manusia yg nyusahkan aku... tak sanggup lg dah...

Tuesday, August 10, 2010

koleksi raya baju si comel

baju si comel pink peach tuh dr ptrjaya
kredit utk en sheik.... amik inspirasi dr beliau

baju polka dot hijau turqois dr kerteh
design lakaran dr emak si comel






im 28 yr today


hari ni hari lahir aku yg ke.. 28, tua dh aku wei, kwn2 ramai yg dh ada anak masa umur nih... aku? anak tekak ada lah... ahak2... tp takpelah at least aku ada dh `beruang besar`....

aku nih sedih dlm hepi, ke hepi dlm sedih... heheh hepi gk lah sbb edy dh bwk gi CH kire hadiah jln2 inadvance... tp sedih sbb aku msh lg tak dpt duk sama ngn dia, tp paling sedih bile, tahun nih bt pertama kali nyer aku kene pose n buke pose sndiri2... syhdu nyer... mcm best je ni lah pose pertama sbgai isteri... tp

sama je mlh lebih syahdu bile kene hadapi nyer sndiri2... klau dulu masa bujang ada gk lah membe serumah kn, tp skrg nih... cume manik2 je jd peneman aku... nsb lah time tdo ada spongebob jd peneman... :(

apa pun, aku syukur ALLAH msih panjangkan umur aku supaya aku msh lg blh rasa nikmat kt dunia nih, msih blh lg bernafas sampai ke umur28 nih, hidup yg hepi dikelilingi family, kwn2 yg sayangkan aku....

apa pun, selamat hari lahir dana... moga tahun ini umur ini, akan beri kebahagian pd aku, juga time kasih bt sume kwn2 aku... sbb msh lg sudi berada disisi aku...

Monday, August 9, 2010

baju long n kwn long







koleksi raya dr kerteh dr k ipar n kwn nyer...
baju pink tuh baju k long n merah tuh kwn long