teman2....

Saturday, July 31, 2010

make up yg complete n new perfume






aritu masa blik kg awal bulan 7 aritu aku tertinggal beg makeup aku, sume2 tetigal... yg ada kt kl nih cume beberapa eye shodow n 1 blusher... fenin aku... nsb lah `beynd natural aku dr revlon` ada...yg lain2 sume takde... gi ofis ngn muke pucat, tensen tul

pastu slow2 kumpul blik lah bedak, lipstik n maskara body shop....
n finally smlm dpt gk sume yg asas2 n yg kire lengkap gk lah... brush blusher n eye liner....
yg kt kg tuh time raya nntilah aku amik uhuk2...

pastu aritu kn perfum body shop aku terpch kes bangun lmbt... so, dh dpt lah balik... paris hilton... (aku ni tk reti sgt)

Monday, July 26, 2010

koleksi raya 2- permata

ini baju zura, biras aku... dia takmo bunge2 so try lah bt gini
ini pun ikut permintaan nih... apa pun kredit utk k nora yg aku cilok idea nyer






Tuesday, July 20, 2010

red+hitam & pink+ungu=....






baju kepunyaan customer utk raya nyer... mak ati

mau di bungakan baju2 ini... jd ini lah hasilnyer

Tuesday, July 6, 2010










jalan2 di i city shah alam seksyen 7... 26hb aritu...
gi sana pun dh kul11 lebih gitu lah sampai sana...
punya lah nk si tain n mim merasa ke sana... heheheh

Monday, July 5, 2010

lepak wangsawalk



salam beb,

cite sabtu aritu, dek bosan duk umah aku plan baik nyer lepak di wngsawalk ngn mim
sebenarnyer takmo lah dia bosan sgt2 kan, hari keje mmg tak ke mana aku mls nk kuar mlm2 nih
sabtu tuh pagi gi tgk cite zoo... seronok gk lah jnji aku blh gelak...
pastu mkn kt delifrance lak kt care4...
terbeli lak baju 2 helai kt nagoya... ayak...

tp ahad lepak je kt umah... sambil siapkan tempahan

Friday, July 2, 2010

my latest beadings....






baru siap dlm minggu lps n minggu nih...

`si kodok` dan perkataan `tak cerdik`


pagi korang....

selamat bekerja n selamat juga bercuti utk kwn2 yg di negeri yg cuti hari nih,
pagi nih kene lah ceria2 kan, sbb hari last keje, esok lusa dh blh melepak2 sambil bangun lmbt hehehhe...

sebenarnya aku nk cite pg nih aku hangin je ngn `si kodok` aka `someone yg aku kene handle segala keperluan nyer`
dia tuh tak lah cerdik or bijak sgt mengendalikan sume problm kt ofis aku nih... tp dia tuh jenis yg suke menuding jari kt anak2 buahnyer... n ayat dia yg aku paling meluat... suke sgt ckp org lain `tak cerdik`... mcm pg nih dia kata seorang anak buah dia `tak cerdik` tp dlm masa yg sama dia menunjukkan yg dia sebenarnya yg `tak cerdik`...

ahak2,,, nk aje aku gelak td dpn dia... tp tkt lak dia malu sampai terjun bangunan....
`kodok2` sedarlah diri...
sebagaimana tinggi pun jawatan kite, kite pun manusia biasa gk....
ni lah gara2 dpt APC smlm, so dia rasa dia dh `cerdik` sgt...


yg kurang cerdik.....

dana